“King Salsa” organizeaza cursuri de dans „SALSA, BACHATA, CHA CHA, ZOUK, RUEDA
DE CASINO”

Intr-o lume in care stresul si monotonia sunt dominante, ritmurile fierbinti ale  muzicii latino au devenit un remediu semnificativ pentru toti cei care vor sa uite  pentru o clipa de grijile de zi cu zi.
Printre  stilurile latino, SALSA se remarca prin flexibilitate,senzualitate si  varietatea posibilitatilor de abordare, prin care fiecare individ se poate  exprima liber.
Scoala  de dans „King Salsa” va invita sa participati la cursurile noastre  organizate intr-un cadru placut si plin de buna dispozitie.
Cursurile  se vor desfasura la Casa de Cultura a Studentilor Tg. Mures la etajul 1 in sala  mare de balet, str. N.Grigorescu nr.19, incepand din data de 27 Februarie 2011,  luni si miercuri de la ora 18:00 si Practice in fiecare sambata de la ora  16:00;

IN FIECARE JOI SEARA LA JAZZ & BLLUES „SALSA PARTY”

Pentru inscrieri, respectiv detalii suplimentare, sunati la : 0742-017645,  0742-027727
Profesori: Kiraly Ferenc si Puscas Corina.
Va asteptam cu drag.

Egy olyan világban, ahol a stressz és az egyhangúság uralkodik, a latin zene fontos szerepet tölt be életünkben. Még ha csak egy pillanatra is, de a forró ritmusok elfeledtetik velünk gondjainkat.
A latin stílusok között a SALSÁt rugalmassága, érzékisége és a partner megközelítésének sokszínű módja jellemzi. Mindezek együttese hozzásegítenek érzéseink szavak nélküli kifejezéséhez.

A KING SALSA Tánciskola meghívja Önöket tanfolyamunkra „SALSA, BACHATA, CHA CHA, ZOUK”, amely meleg légkörben, kellemes hangulatban és jókedvvel zajlik majd.
A tanfolyamokat a Marosvásárhelyi Diákház-ban tartjuk, N.Grigorescu utca,19-es szám.
Februar 27-ei kezdettel minden hetfon és szerdan 18-tól es minde szombaton Practice 16 ora-tol.
MINDEN CSUTORTOKON ESTE 22:00 ORATOL A JAZZ & BLUES KIS TERMEBEN „SALSA PARTY”
További információt a beiratkozással kapcsolatosan a 0742-017.645-ös vagy a 0742-027.727-es telefonszámokon lehet kapni.

Tanarok: Kiraly Ferenc es Puscas Corina
Szeretetel varunk mindenkit.

Lasă un răspuns